To top Fel

Az elektromos autók piacán Magyarországon a Bolloré Bluecar képviseli egyedüliként a személyautó méretű kisteherautókat. Munkaeszköz minden részletében! Ezt misem bizonyítja jobban, mint a rakodótér praktikus és variálható kialakítása. A vízszintes nagy teherbírású raktérlemez alatt három nyitható rekeszt alakítottak ki, melyekbe igen praktikusan lehet elhelyezni a rakományt. (Szerszámokat, műszereket, kisebb berendezéseket stb.) A tervezők gondoltak a hosszabb tárgyak szállítására is, melyekhez az utasoldali ülést lehajtva, az elválasztó rácsot kifordítva teljesen szabályos, továbbra is a sofőrtől elzárt hosszú terület áll rendelkezésünkre.

Megtakarítás kalkulátor
Megtett út:
km
Parkolási idő:
óra

Számolás


PRÓBÁLJA KI MOST!

A Bluecar kipróbálható nálunk!
Keresse kollégáinkat, vagy adja meg elérhetőségét és szakértőink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Adatok megadása

Vásárlási szándék esetén rövid (1-2 nap) bérleti konstrukcióban kipróbálhatja a Bluecart. Miután kipróbálta és megkedvelte a Bluecart, a bérleti díjat nem számoljuk fel! Igen, ez azt jelenti, hogy vásárlás előtt ingyenesen kipróbálhatja, hogy hogyan viselkedik az Ön szolgálatában.

A raktér mérete igen tekintélyes 1,4 m3 méretű, melyben 255 kg árú szállítható. A Bolloré Bluecar kis mérete ellenére tehát nagy, praktikus rakodótérrel fogadja. Ha ehhez még hozzávesszük a környezet és pénztárca kímélő tulajdonságait, kimondhatjuk, hogy a Bolloré Bluecar pénzt termel önnek.

Kedvelt felhasználási terület például a különböző városi futárszolgáltatások. Minden tulajdonsága alkalmassá teszi erre a célra. Kicsi, fürge, jól pakolható, olcsón üzemeltethető és nincs parkolási díj!


· fűtött szélvédő
· sebességfüggő Cityszervo
· ESP menetstabilizáló rendszer
· ABS blokkolásgátló rendszer
· indításgátló rendszer
· vezetőoldali légzsák
· elektromos tükrök
· elektromos ablakemelők
· központizár
· LED világítás
· ECO és SPORT módFontos tulajdonságokEllenőrizhető vezetési stílus:
Ebből láthatjuk, hogyan bánik alkalmazottunk, vagy mi magunk a munkaeszközzel.

Minimális szervizigény:
Azon túl, hogy még olcsóbbá válik a fenntartása - szemben a belsőégésű motoros társaival -, a munkából is kevesebbet hiányzik ezáltal.

Olcsó kopó alkatrészek:
Például egy fékbetét garnitúra nagyságrendileg 3500 Ft.

Casco biztosítás is köthető a Bolloré Bluecarra

Feltűnő design:
Marketing szempontból sem érdemes elhanyagolni a Bolloré Bluecart, hiszen a látványos külalak miatt kiváló reklámhordozó is egyben.

Még kevesebb költség:
Zöld rendszámos, így nincs parkolási díj. Nincs cégautóadó! Teljes egészében visszaigényelhető az ÁFA!

Könnyen kezelhető, strapabíró autó:
Ezeket a tulajdonságait valós körülmények között tesztelték különböző nagyvárosok utcáin 8000 autóval, több mint 300.000.000 megtett km-rel!Close popup button