Az elektromos Bolloré Bluecar környezetbarát és gazdaságos megoldás lehet azok számára, akik napi szinten járnak be a városba. Ha valaki olyan autóval közlekedik, amelynek fogyasztása 6 liter benzin/gázolaj, akkor összehasonlítva egy 30 kWh akkumulátorú Bolloré Bluecarral, jelentős megtakarításokat érhet el a közlekedési költségek terén figyelembe véve a bevezetőben említett eltéréseket.

/sites/test_green-car_hu/documents/news/_extra/58/o_bollore-piros-hat_20230216112050.jpg

A Bolloré Bluecar elektromos autónak jelentősen kevesebb energiaforrásra van szüksége ahhoz, hogy ugyanazt a távot megtegye, mint egy benzines, vagy dízel autó. Az elektromos autók jellemzően alacsony töltési költséggel rendelkeznek, amely jelentős megtakarítást jelent a benzin vagy dízel árakkal szemben. Ha valaki például 100 km-t megy nap mint nap – például agglomerációból megy a városba és vissza –, akkor a közlekedés havonta körülbelül 80 000 forintot fog igénybe venni a mai benzin árakkal számolva egy átlag 6 literes fogyasztású benzines autó esetén, míg az elektromos Bolloré Bluecar esetében ez a költség körülbelül 30 000 forintra csökkenhet. (Heti öt nap utazást számolva)

Megtakarítás kalkulátorunkkal ellenőrizheti a saját életmódjának, költségeinek megfelelően mennyit spórolht egy Bollore BlueCarral.

A közlekedési költségeken kívül az elektromos autók javítási és karbantartási költségei is alacsonyabbak, mivel az elektromos autók egyszerűbb és kevésbé meghibásodó rendszereket tartalmaznak, mint a hagyományos benzines vagy dízel autók. Mindezeket átlagosan figyelembe véve éves szinten körülbelül 800 000 Ft-ot tud megtakarítani.

Összefoglalva, az agglomerációból ingázva az elektromos Bolloré Bluecarral való közlekedés jelentős megtakarításokat eredményezhet az üzemanyag költségek terén, valamint csökkentheti a javítási és karbantartási költségeket is. Az elektromos autózás egyre népszerűbbé válik, mivel egyre több ember számára válik elérhetővé, és a jövőben további megtakarításokat eredményezhet a közlekedési költségek terén.

/sites/test_green-car_hu/documents/news/_extra/58/o_bollore-szurke-profil_20230216105646.jpg

A számítások egyénre szabásához keresse fel weboldalunk „Megtakarítás kalkulátorát” és ellenőrizze milyen költségekre számíthat a saját felhasználása alapján.

 

Kattintson, és kollégáink felkeresik Önt a részletekkel.