Az üzemanyagok 480 Ft-os ára nem tartható. Többször esett szó arról, hogy vajon meddig juthatunk hozzá ennyiért benzinhez illetve gázolajhoz, miközben a környező országokban jóval többért tankolhatunk már.

Talán a jelenlegi állapot - amikor sok benzinkúton nem, vagy csak jelentős korlátozással juthatunk hozzá az ársapkás üzemanyagokhoz -, az utolsó pillanatok egyike a kedvezmény igénybevételére. Vagy kevesebbet autózunk, vagy több időt töltünk az “olcsó” üzemanyagokat kergetve, vagy megtankoljuk járműveinket az emelt, vagyis mostmár a normál áron, mely a holtankoljak.hu mai állása szerint 95-ös benzin esetén 643,9 Ft, illetve gázolaj esetén 699 Ft.

De van itt egy további lehetőség. Az elektromos járművek továbbra is hozzájutnak a meghajtásukhoz szükséges üzemanyaghoz, amellett jóval olcsóbban, mint a belső égésű motorral hajtottak. De hol? Mennyiért? Mennyi idő múlva? Ugye ezek a kérdések merülnek fel manapság legelőször elektromos autó vásárlása esetén. Nem kell 10 milliókban gondolkodni. Nem kell hónapokat sem várni. Ahogy korábbi bejelentkezésünkben írtuk, megérkezett az új flotta első 10db Bollore BlueCar-ja, és érkezik a következő 10-es tréler is. Nagy az érdeklődés, de az előrendelési listánk segítségével átveheti teljesen elektromos utóját akár azonnal.

Kattintson, és kollégáink felkeresik Önt a részletekkel.

 

Elektromos autóink Elektromos BlueCarok

fb_logo kövess minket Facebookon

/sites/test_green-car_hu/documents/news/_extra/23/o_yt_logo_rgb_light_20211113074432.jpg kövesd csatornánkat