Magánszemélyként az elektromos autózás lehet költséghatékony – ahogyan azt weboldalunkon lévő kalkulátorral ellenőrizheti is –, lehet környezettudatosság, kíváncsiság. Ugyanakkor ezek az indokok cégek számára sem elhanyagolhatók, ezen felül a Bluecar igen feltűnő jelenség. A Pininfarina dizájn remek felületet biztosít cégek reklámozására. Részleges vagy teljes autódekorációval látványossá tehetjük járművünket.

Ételfutár

/sites/test_green-car_hu/documents/news/_extra/15/o_Stube_montazs_20210913193138.jpg

Népszerű szolgáltatása különböző éttermeknek az ételek kiszállítása. A Covid korlátozások alatt ez a tevékenység sok vendéglátóhely mentsváraként is szolgált. Talán pont ilyenkor a legfontosabb a költségek csökkentése, éppen ezért megfontolandó az ilyen járművek üzemben tartásán takarékoskodni. Korábbi cikkeinkben már beszéltünk a zöld rendszám előnyeiről, illetve a megtakarításról.

A Bluecar tehergépjármű változata igen jól alkalmazható ezen a területen, mivel alakítható raktere, eleve jól struktúrált rekeszei segítségünkre lesznek. Teljes egészében visszaigényelhető az ÁFA, költségként elszámolható az üzemben tartása.
Fontos tulajdonság lehet még az elektromos autók nyilvánvaló előnyein kívül a könnyű kezelhetőség, strapabíró, könnyen tisztán tartható belső kialakítás.

/sites/test_green-car_hu/documents/news/_extra/15/o_TGK_csomesz_20210913193920.jpg

Üzletkötőknek

Cikkünk másik ajánlott felhasználási területe az üzletkötőket érinti.
Tevékenységtől függően választhatjuk a személyautó vagy tehergépjármű kivitelt. Amennyiben hosszabb kialakítású dolgokat is tervezünk ebben a járműben szállítani, a tehergépjármű belső kialakítása tetszeni fog! Az elfordítható rácsnak köszönhetően ugyanis akár 220 cm hosszú tárgyakat is szállíthatunk stabil körülmények között.
Amennyiben nem fontos a szállítás, inkább több személy utazna együtt, akkor a személygépjármű lesz megfelelő Önnek. Akármelyik változat mellett dönt is, az autó tulajdonságai tetszeni fognak.
Sok esetben állandó partnereket látogatnak meg üzletkötői? Ez esetben akár még a különböző helyszínekre érkezve tölteni is tudja szükség esetén az autót, de városi körülmények között 250 km megtétele is lehetséges egyetlen feltöltéssel. Amikor sok megállás, elindulás jellemzi napjait mindenképp előnyös egy elektromos autó. A rövidtávú utazások a belső égésű motoroknak nem kedvezők, azonban az elektromos autónak ez meg sem kottyan. Sőt! Kényelmesebb, gyorsabb az elindulás. Nem gond a parkolás és az utcán hagyott egyedi reklámmal dekorált autója tovább hirdeti tevékenységét.

/sites/test_green-car_hu/documents/news/_extra/15/o_Kolly_Fitness_20210913194924.jpg

/sites/test_green-car_hu/documents/news/_extra/15/o_Nutriversum_20210913194933.jpg