To top Fel

Blog

Elektromos autót vásárolnál?

Elektromos autót vásárolnál?

Ebben a cikkünkben összeszedtünk néhány fontos információt a legmegfelelőbb elektromos autó kiválasztásához. Nem lexikont akartunk létrehozni, inkább némi segítséget, támpontot adni mire figyelj oda, amikor elindult az a bizonyos vezérhangya és elkezdessz böngészni a különböző elektromos autók közt.
Autóeladások Európában

Autóeladások Európában

2021. szeptember: Európában 25%-kal csökkent az új személygépjárművek regisztrációja, miközben a Tesla Model 3 volt a legkelendőbb autómodell, a SUV-k eladása pedig 47%-ra nőtt a teljes piacból.
Gyorsulunk?

Gyorsulunk?

A megmérettetés mindig is „lételeme” volt az emberiségnek. Legyen szó sportról, vagy valamilyen találmányról. Ki, vagy mi a jobb, gyorsabb, nagyobb? Ez jó dolog, hiszen ez a kihívás sarkall jobbnál jobb eredmények elérésére legyen szó szinte bármilyen területről.
Plug & Charge

Plug & Charge

A Plug & Charge a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja elektromos járművek töltésének.  A sofőrnek csak az elektromos jármű töltőkábelét kell csatlakoztatnia a töltőponthoz, és a jármű automatikusan feltöltődik.
Megszűnik a PHEV ingyenes parkolása?

Megszűnik a PHEV ingyenes parkolása?

Időről-időre előkerül a téma, hogy vajon mennyire van létjogosultsága a teljesen elektromos hajtású autók kedvezményeit igénybe venni a PHEV-eknek? Egyenlőre a parkolási díj a fő téma, de vajon megáll-e itt a történet?
Elektromos autó téli felkészítése, az akkumulátor

Elektromos autó téli felkészítése, az akkumulátor

Autó tulajdonosként már tanultuk, olvashattuk, sőt a saját bőrünkön tapasztalhattuk mire kell odafigyelnünk gépjárművünk téli felkészítésekor. Javarészt ugyan az a feladat elektromos autók esetén is, bár néhány különbség azért akad. A legfőbb figyelmet az akkumulátorra érdemes fordítani. Vagyis inkább tisztában lenni annak működésévél.
Zöld rendszám

Zöld rendszám

Manapság már fel sem kapjuk a fejünket egy-egy zöld rendszám láttán. De mire jó pontosan, ki kaphat, mi lesz vele? Összegyűjtöttük a válaszokat.
Megtakarítunk!

Megtakarítunk!

Elkészült új megtakarítás kalkulátorunk, melynek segítségével egyszerűen átlátható, hogy egy benzines/dízel autóhoz képest mennyit takaríthat meg a Bollore Bluecarral.
Audi-Dining Guide

Audi-Dining Guide

Nagy dolognak lehettünk tanúi, talán picit részesei. Különleges büszkeséggel tölt el bennünket, hogy partnerünk a Stube étterem kimagasló eredménnyel szerepelt Magyarország éttermeinek 100-as rangsorában.
Bollore Bluesummer

Bollore Bluesummer

Mikor süt a nap, nehéz nem elcsábulni egy kis Bluesummer-tesztvezetésre az EVER Monaco Ride & Drive-ján.  Tulajdonságok, árak és első érzések: az Automobile-Propre felfedezi a 100%-ban elektromos kabriót a Bolloré-tól…
Elektromos autó

Elektromos autó

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, amikor elektromos autó vásárlását fontolgatod? Nem árt tisztában lenni a lehetőségeiddel és a követelményekkel.
Bolloré Bluecar vs E-Mehari

Bolloré Bluecar vs E-Mehari

A Bolloré francia elektromos autógyártóval együttműködve készítette el a Citroën az E-Meharit, mely egy korlátozott gyártású elektromos off-road subkompakt terepjáró. A gyártást 2016-ban kezdték és körülbelül 1000 autót terveztek gyártani.
Bolloré BlueCar History

Bolloré BlueCar History

A Bolloré csoport 190 éve működik töretlenül a technológia élvonalában. Két évszázados ipari szakértelem alapozza meg a vállalat forradalmi technológiáinak napi szintű fejlesztésére irányuló törekvését. A Bolloré család által 1822-ben Franciaországban alapított kis papírkészítő vállalat is folyamatosan stratégiájuk fejlesztésén dolgozott, ennek köszönhetően ma világviszonylatban egyike az 500 legnagyobb vállalatnak.
Elektromos autó töltő

Elektromos autó töltő

Az elektromos üzemű járművek sarkallatos pontja az energia tárolására szolgáló egység, az akkumulátor feltöltésének megléte.Itt nem az „üzemanyag” szolgáltatókra térünk ki, sokkal inkább az elektromos autó töltő egységek fajtáira. Szerencsére egy villanyautó bárhol tölthető, ahol van konnektor (10-16 amperes).
Megtakarítás kalkulátor
Megtett út:
km
Parkolási idő:
óra

Számolás

Close popup button