To top Fel

Blog

Zöld rendszám

Zöld rendszám

Manapság már fel sem kapjuk a fejünket egy-egy zöld rendszám láttán. De mire jó pontosan, ki kaphat, mi lesz vele? Összegyűjtöttük a válaszokat.
Megtakarítunk!

Megtakarítunk!

Elkészült új megtakarítás kalkulátorunk, melynek segítségével egyszerűen átlátható, hogy egy benzines/dízel autóhoz képest mennyit takaríthat meg a Bollore Bluecarral.
Audi-Dining Guide

Audi-Dining Guide

Nagy dolognak lehettünk tanúi, talán picit részesei. Különleges büszkeséggel tölt el bennünket, hogy partnerünk a Stube étterem kimagasló eredménnyel szerepelt Magyarország éttermeinek 100-as rangsorában.
Bollore Bluesummer

Bollore Bluesummer

Mikor süt a nap, nehéz nem elcsábulni egy kis Bluesummer-tesztvezetésre az EVER Monaco Ride & Drive-ján.  Tulajdonságok, árak és első érzések: az Automobile-Propre felfedezi a 100%-ban elektromos kabriót a Bolloré-tól…
Elektromos autó

Elektromos autó

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, amikor elektromos autó vásárlását fontolgatod? Nem árt tisztában lenni a lehetőségeiddel és a követelményekkel.
Bolloré Bluecar vs E-Mehari

Bolloré Bluecar vs E-Mehari

A Bolloré francia elektromos autógyártóval együttműködve készítette el a Citroën az E-Meharit, mely egy korlátozott gyártású elektromos off-road subkompakt terepjáró. A gyártást 2016-ban kezdték és körülbelül 1000 autót terveztek gyártani.
Bolloré BlueCar History

Bolloré BlueCar History

A Bolloré csoport 190 éve működik töretlenül a technológia élvonalában. Két évszázados ipari szakértelem alapozza meg a vállalat forradalmi technológiáinak napi szintű fejlesztésére irányuló törekvését. A Bolloré család által 1822-ben Franciaországban alapított kis papírkészítő vállalat is folyamatosan stratégiájuk fejlesztésén dolgozott, ennek köszönhetően ma világviszonylatban egyike az 500 legnagyobb vállalatnak.
Elektromos autó töltő

Elektromos autó töltő

Az elektromos üzemű járművek sarkallatos pontja az energia tárolására szolgáló egység, az akkumulátor feltöltésének megléte.Itt nem az „üzemanyag” szolgáltatókra térünk ki, sokkal inkább az elektromos autó töltő egységek fajtáira. Szerencsére egy villanyautó bárhol tölthető, ahol van konnektor (10-16 amperes).
Megtakarítás kalkulátor
Megtett út:
km
Parkolási idő:
óra

Számolás

Close popup button